söndag 27 april 2008

Gymnasie-flashbacks!

Oj vilken kväll det blev, hela 7 personer dök upp på vår sk. reunion! Hahaha! Men vi blev ju "reunion-gruppen" som kommer se till att den riktigt stora festen hålls!

Hamnade på Lokal och åt smårätter, vi hördes över hela stället, skrattade tills ögonen sprutade och folk tittade snett. Förmodligen av avundsjuka där de satt och inte hade något att prata om.
Roligt är hur folk hamnar i sina vanliga roller när man träffas. Efter middagen satt vi kvar och drack, vissa spårade ut lite men vi hade det kul. Två stack hem tidigare och vi 5 var kvar och sugna på att dra vidare...

Först tänkte vi sticka till solidaritet,men ångrade oss till Hirschenkeller men ändrade oss ytterligare när vi råkade åka förbi stället. Så det blev Chaplins Bar! Hahahahahahahahaaa!
Såå härligt! Gamla Bäckahästen där man just hängde under gymnasietiden och efter!
Många flashbacks träffade mig när jag gick upp för trapporna och in på klubben. Dock 6 år äldre och liiite missplacerad. Åza gjorde allt för att känna sig hemma, men när en 18 åring raggade stort på henne gav hon upp. Vi lessnade på den sk. "fjortishaket" och bestämde oss för att tacka och bocka för en fin påminnelse om gymnasietiden.


Fördel med att vara snart 25 år: Att man inte är behov av uppmärksamhet av allt och faktiskt har mer erfarenhet av drägg och skitstövlar.
Nackdel: Att faan vad kul man hade som 18-åring!


ps. Självklart finns jag och Åza med på mingelbilderna!
www.chaplinsbar.se




Inga kommentarer: